Stélky z líné pěny

Líná pěna se dokonale přizpůsobí tvaru Vašeho chodidla. Stélka NAVI, díky pomalému vracení se do původního stavu, nevytváří protitlak a zabraňuje tak otlakům.

 

Líná nebo také pomalá pěna - CO JE TO?

Paměťová pěna byla vyvinuta v roce 1966 na základě smlouvy, podle NASA Ames Research Center pro zlepšení bezpečnosti polštářů letadel. Líná pěna (také lazyfoam, paměťová pěna, viskopěna, termopěna) je unikátní typ polyuretanové pěny s otevřenou buněčnou strukturou, která mění svoji tvrdost v závislosti na teplotě během několika minut.

 

ČÍM SE LIŠÍ OD BĚŽNÉ STÉLKY?

Líná pěna se dokonale přizpůsobí tvaru Vašeho chodidla. Běžný polyuretanový materiál má nepravidelnou buněčnou strukturu, která se pod vaší váhou jednoduše stlačí. V líné pěně se miliardy otevřených buněk jemně pohybují kolem vašeho chodidla, čímž Vám bez zpětného tlaku poskytnou kompletní podporu tam, kde ji potřebujete. Pěna se při kontaktu s tělesným teplem pružně přizpůsobuje. To má zásadní vliv na kvalitu chůze, krevní oběh a zmírnění bolesti nohou. Stélka je navíc tvarovaná.

 

CO MI PŘINESE CHŮZE NA TÉTO STÉLCE?

Stélka NAVI, díky pomalému vracení se do původního stavu, nevytváří protitlak a zabraňuje tak otlakům. Snižuje dopad při chůzi na zem, přizpůsobuje se Vaší struktuře kostí a vazů, působí také proti artritidě a bolesti paty. Líná pěna stabilizuje chodidlo v optimální poloze pro chůzi a zajistí vysoký komfort a pohodlí při každém kroku. Má dlouhou životnost, je prodyšná, antibakteriální a odolná proti plísním.

NAVI - Paměťová pěna

Více informací zde:
NAVI vložky do bot