Hydratace na druhou

Krásné ruce i chodidla nejen v létě! Pokožka na rukou je vystavena mnoha povětrnostním vlivům, v létě vysokému UV záření a sluníčku, v zimě větru mrazu. Doma na nás útočí saponáty, dezinfekce a přiznejte si, která z Vás si vždy vezme gumové rukavice?

Hydratace na druhou…a krásné ruce i chodidla nejen v létě!

 

 

Hydratace chodidel - VIVOS

Nikdy jsem netrpěla suchou pokožkou, ani na rukou, ani na nohou. Ruce jsem měla jemné a stejně tak i chodidla. S přibývajícím věkem a se stále ubývajícím časem na sebe samu se tento stav postupně měnil. Ruce dostávají den co den zabrat při každodenních domácích pracích, děti nadělají tolik nepořádku… Dělání báboviček v písku, osazování truhlíků a sázení jahod, to mým rukám taky zrovna neprospívá. Ale nechci se zaměřit jen na ženy na mateřské nebo v domácnosti.

Mám kamarádku, která provozuje kadeřnictví. Je šikovná, má hodně zákaznic, a to se samozřejmě promítá také na její pokožce rukou. Ruce má neustále namočené, od barev a dalších chemikálií nezbytných k melírování, atd.

Pokožku rukou má suchou, drsnou a krémy ji pomohou vyřešit problém jen na chvíli. Když se dozvěděla o těchto rukavicích, hned je chtěla vyzkoušet. A co mi po dvou týdnech nošení pověděla? Že nic lepšího pro své ruce nemohla udělat. Večer u televize nebo u knížky si je navlékne a nechá alespoň hodinu. Již po týdnu používání zaznamenala výrazné zlepšení pokožky na rukou.

 

Hydratace rukou - LUVAS

Pokožka na rukou je vystavena mnoha povětrnostním vlivům, v létě vysokému UV záření a sluníčku, v zimě větru mrazu. Doma na nás útočí saponáty, dezinfekce a přiznejte si, která z Vás si vždy vezme gumové rukavice? V práci zase klimatizace… Je toho opravdu hodně a ruce trpí a trpí. Dopřejme jim alespoň hodinu relaxace a regenerace denně.

 

Když se vrátím k nohám a suché pokožce na chodidlech. Já osobně chodím ráda boso, a jak už jsem psala, energii a čas na každodenní péči o nohy nemám. Jednou za měsíc a půl si zajdu na pedikúru, ale to mým nohám nestačí. Krémy řeší problém suché, drsné a mnohdy i popraskané pokožky opravdu jen na krátkou dobu. Problém vyřešily celohydratační ponožky VIVOS, které nosím přes den doma nebo si je obléknu večer, třeba když pracuji u počítače. Výsledek byl viditelný už po druhém použití a ze své vlastní zkušenosti mohu jen doporučit.

Jsem ráda, že jsem objevila tyto dva úžasné výrobky, které pomáhají nejen mě, ale mohu se s Vámi o tento skvělý zážitek podělit. Pomáhají nejen našim namáhaným rukám, které jsou vizitkou každé ženy, ale také chodidlům. Ty sice můžeme schovat do ponožek a bot, ale léto už je za dveřmi, a pokud už jste viděla nějaké krásné boty, které si koupíte, věřte, že pokud nebudete mít i krásné nohy nebude to ono. Ruce vidí každý a neschováme je. Možná proto se o ně i více staráme.

Celohydratační rukavice LUVAS – pěstěné a krásné ruce pro každou ženu!

Celohydratační ponožky VIVOS – jemné, vláčné chodidla, abyste prožila příjemné léto!