Prosinec - doba firemních večírků

Prosinec - doba nejen vánoční, ale také doba firemních večírků a setkání s přáteli

Prosinec - doba nejen vánoční, doba firemních večírků a setkání s přáteli


5.12.2011

 

Vánoční večírky

První, co nás, ženy napadne – co si vezmu na sebe!?

Nemusíte si hned pořizovat novou róbu a utrácet tisíce (ty si nechejte na vánoční dárečky).

Ve Vašem šatníku se najdou určitě stálice, jakou jsou „malé černé“ nebo další kousky, ve kterých se cítíte dobře. Potom už stačí jen správná kombinace doplňků a budete za hvězdu večera i tak! A co se letos nosí? Velké kovové náramky a náušnice, perly, krystaly, kameny. Extravaganci se meze nekladou. Velice oblíbené jsou květinové brože a v podstatě jakékoliv brože. Široké i úzké opasky.

Pokud chcete být opravdu originální, vezměte si například barevné punčocháče. Je důležité ovšem vše sladit a pokud dáte přednost doplňkům, v dalším raději uberte. To samé platí i s líčením. Nalíčíte-li si výrazně oči, rudou rtěnku nechejte raději doma a použijte pouze lesk na rty. Pokud přeci jen chcete mít výrazné rty, líčení očí volte střídmější. Jak se říká – méně znamená někdy více!

 Večerní šaty Večerní šaty Večírek - Náušnice

Takže jsme oblečené, nalíčené, máme vhodné doplňky a co nám chybí? Účes, kabelka a boty.

Účes nám udělá asi nejlépe kadeřnice, ale není třeba přehánět. Máme tolik možností a pokud jste aspoň trochu zručná, dovedete si vykouzlit krásný účes i sama. Vlasy můžete mít jak vyčesané nahoru tak rozpuštěné. Použijte velké natáčky nebo kulmu, tužidlo, vosk a lak na vlasy budou už jen tou poslední tečkou.

 

Kabelku volte spíše menší. Vypadá více žensky a na večírek určitě nepotřebujete celý její obsah, jako v běžném dni ( deštník, tašku na nákup, diář, čokoládovou tyčinku a já nevím, co ještě… připsala bych plínky, autíčko, čajík – jelikož jsem stále na mateřské, ale pokud se máte zúčastnit firemního večírku, zřejmě tyto propriety už asi dávno v kabelce nenosíte :-)).

Kabelky jsou moderní jak přes rameno, tak do ruky, tzv. psaníčka. Vejde se tam přesně to, co potřebujete: rtěnka nebo lesk na rty, pudr, kapesník, mobil, abychom si mohly zavolat z večírku odvoz :-) a na velkou kabelu rovnou zapomeňte!

Vhodná obuv je zásadní ve všech směrech. Musí se hodit k celkovému outfitu, dělat nám krásné dlouhé, sexy nohy a měla by být zároveň i pohodlná. Což se ovšem v případě, kdy chceme vypadat sexy a mít dlouhatánské nohy, říci nedá. Ať je to jak chce, lodičky, střevíčky, kozačky s vysokými podpatky snad pohodlné ani být nemohou. Pro parádu se musí trpět, to už říkávala moje babička.

Večírek - boty Večírek - boty

Jen si vzpomeňte, kolikrát jste se přemýšlela…“jsou sice krásné, ale vydržím v nich celý večer“? Nebo jste se, co jen to šlo, přezula do nižší pohodlnější obuvi? Tohle řeší asi většina žen. Buďto podpatky nenosí anebo tu dobu v nich přetrpí a sotva překročí práh domova, lodičky letí z nohou rychlostí blesku - to píši z vlastních zkušeností. Ovšem dávno minulých. Objev zvaný „polovložky“ mi velice zpříjemnil dobu strávenou na vysokých podpatcích. Rozhodla jsem se podělit se s Vámi a proto vznikl v podstatě tento e-shop ulevapronohy.cz

Pro vysoké podpatky máme speciální polovložky z řady MEDIAS, které se výborně hodí jak do otevřené páskové obuvi, tak do lodiček, kozaček. Mezi další skvělé vychytávky zařadím samolepící polovložky TUMMY s módními vzory nebo 3/4 vložku MOLLIS, anti-tlakový zázrak, který uleví nejen přední části chodidla, ale také patě. Věřte nebo ne, s těmito polovložkami vydržíte tančit až do rána bez bolesti a pálení chodidel!

Vyzkoušejte také další produkty, které najdete na našem e-shopu, ulevapronohy.cz – už žádná bolest, už jenom krásné nohy v pohodlí!

  TUMMY - polovložka s módním vzorem MOLLIS - ANTI-TLAKOVÁ 3/4 STÉLKA S NANO GELEM MEDIAS - GELOVÁ POLOVLOŽKA S KRAJKOU