V čem jsme lepší

Máme skvělé produkty, které nikde jinde nenajdete, máme bezkonkurenční ceny a jsme tu pro Vás 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Kdykoliv Vám poradíme, vše vysvětlíme a pokud nebudete s našimi ortopedickými pomůckami spokojeni, vrátíme Vám peníze.

V čem jsme lepší, než ostatní a proč právě naše zboží?


26.9.2011

Spokojený nákup v našem obchoděMohla bych začít tím, že jsme nejlepší, máme skvělé produkty, které nikde jinde nenajdete, máme bezkonkurenční ceny a jsme tu pro Vás 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Kdykoliv Vám poradíme, vše vysvětlíme a pokud nebudete s našimi ortopedickými pomůckami spokojeni, vrátíme Vám peníze. Na stránkách Facebooku aktualizujeme novinky, vypisujeme pravidelné slevy na naše zboží a můžete s námi kdykoliv o čemkoliv komunikovat, ať už po telefonu nebo přes internet. https://www.facebook.com/UlevaProNohy

 

Když to teď po sobě čtu, je to vlastně všechno pravda :-), ale jak to napsat, abychom se moc nevychvalovali a abychom dali potenciálnímu zákazníkovi pádný důvod, koupit si zboží právě u nás?

Dovoluji si říct, že tyto jedinečné pomůcky pro Vaše chodidla najdete z větší části opravdu jen na našem e-shopu.

Jak je to možné? Jednou, když už mě opět bolely nohy, po dni stráveném v lodičkách jsem si řekla, že to přece není možné, abych nenašla „něco“ co mi od tohoto věčného problému pomohlo. Hledala jsem dost dlouho, ale vyplatilo se to. Našla jsem tyto super „vychytávky“ do botiček a okamžitě jsem je všechny chtěla mít. Jenže ouha, nikde jsem nenašla, kdo by je u nás nebo někde poblíž prodával. Hledala jsem i v sousedních zemích, ale marně. Proto jsem oslovila výrobce a nechala si poslat zkušební vzorky s tím, že by se to mohlo líbit i ostatním ženám.

Tak se Vás ptám, dámy, líbí se Vám náš sortiment a co byste si případně přály a uvítaly dalšího? Máte nějaký nápad?

Abych objasnila jedinečnost našich produktů, je třeba zmínit výjimečnost materiálu, ze kterého jsou vyrobeny. Ať už se jedná o polovložky MEDIAS, Anti-tlakovou ¾ stélku MOLLIS nebo Hydratační ponožky NOTTE… , všechny tyto produkty jsou vyrobeny z NANO gelu nebo tento gel obsahují. NANO Gel má velice specifické vlastnosti, oproti obyčejnému gelu nebo silikonu…Mozoly kuří oko a otlaky.

 

Co je to "NANO gel"?

Je to termoplastický minerální gel - jedná se o vysoce funkční materiál, někdy taky nazývaný umělý kaučuk, který je velmi měkký a vysoce elastický. K velmi složité a nákladné výrobě jsou použity elastomery, vysokomolekulární polymery a minerální oleje.

Gel obsahuje lékařský olej, který hydratuje pokožku a ta stává pevnější a pružnější. Používá se v mnoha oborech, např. pro výrobu umělých prsních implantátů, jedlých želé, žvýkaček, lékařských náplastí, pro výrobu pleťových krémů, ortopedických matrací, při výrobě zdravotnických pomůcek (např. chirurgických rukavic, krevních vaků, stélek, dětských dudlíků a kousátek.

Materiál je v souladu s požadavky na ochranu životního prostředí, je recyklovatelný, neškodný, bez zápachu, neobsahuje změkčovadla, ftaláty, ani těžké kovy. Materiál snese teploty od mínus 50 až do plus 180 stupňů Celsia.

Výrobky jsou vyráběny v souladu s normami ISO:9001, ISO: 13485 (směrnice pro vývoj a výrobu zdravotnický potřeb).

Tolik na vysvětlenou, ohledně materiálu. Doufám, že teď už víte, v čem jsme jiní a za co vlastně platíte. Že naše pomůcky nejsou jen z nějaké gumy. Tím nechci shazovat tento materiál, jen jsem chtěla vysvětlit tu podstatnou odlišnost. V naší nabídce jsou i jiné materiály, nejen NANO gel, např.: stélka NUVE ( /vlozky/11-nuve.html) s elastické pěny. Opravdu nám záleží na kvalitě a našem jménu. Budeme se snažit neustále rozšiřovat náš sortiment o další „specialitky“, které zajistí Vašim nožkám dostatečný komfort a úlevu.

 

Dovoluji si Vám nabídnout malou ochutnávku podzimního menu:

Anti-tlakové nízké ponožky – hydratují přední část chodidla a snižují tlak v patní části (na obr. rubová strana).

 anti-tlakove nizke ponozky

Gelový oddělovač na palec – prevence nebo pomoc při léčbě Hallux vagus (vbočený palec).

 Oddělovač

 

 

Chtěli byste nám pomoci a vymyslet těmto pomůckám originální jméno? Nejlepší název odměníme malým dárkem. Jméno by mělo zapadat do konceptu již vniklých jmen našich pomůcek. Pište na náš email: info@ulevapronohy.cz nebo na náš Facebook: https://www.facebook.com/UlevaProNohy .