Wellness pro Vaše nohy - gelový oddělovač prstů

GELOVÝ ODDĚLOVAČ PRSTŮ – WELLNESS PRO VAŠE NOHY!

Už jste si někdy položili otázku, zda věnujete svým nohám tolik péče, pozornosti a financí, jako ostatním částem těla? Myslím si, že většina z nás bere jako samozřejmost kupovat si kosmetiku, oblečení, obuv a další doplňky. Ale co nohy? Máme jen jedny a na celý život...

Kupujete kvalitní obuv, která neuškodí Vašim nohám a nebo vybíráte podle vzhledu? A právě nekvalitní špatná obuv, chůze na vysokých podpatcích, dlouhé stání, sport, obezita a další faktory způsobují přetěžování nohou, a tím i celého pohybového aparátu. Pokud Vás trápí bolavá kolena, kyčle, záda, to vše může mít za následek špatné postavení těla. A kde je začátek těchto problémů? V nohách. Tělo a nohy nám dávají dostatečné varovné signály. Většinou s tím začneme něco dělat až ve chvíli, když už je v mnoha případech pozdě. V žádném případě bychom neměli bolest nohou podceňovat a nechávat bez povšimnutí.

Pokud trpíte bolestmi nohou, určitě není na škodu návštěva ortopeda, podologa nebo fyzioterapeuta. Ten Vám poradí, jak s nohama cvičit a nebo Vám dá tip jakou ortopedickou pomůcku by jste si měli pořídit. V dnešní době je velký výběr různých ortopedických vložek, masážních vložek, korektorů, srdíček na podporu klenby apod.

Oblíbenou a funkční pomůckou, která dokáže spolehlivě ulevit bolavým nohám a také prstům je Gelový separátor ( oddělovač ) prstů, který zajistí úlevu a jejich správné postavení. Jsou to jednoduchá gelová rovnátka, která se vsunou mezi prsty na a odsunou trochu dále od sebe, aby se protáhly svaly a šlachy na nohou.

 

Gelový oddělovač prstů. Působí blahodárně na unavené nohy a prsty.

Gelový separátor prstů.

Uvolňuje stažená chodidla, upravuje postavení kostí, tkání a chrupavek. Oživuje krevní oběh, procvičuje svaly, odstraňuje tlak a napětí. Skvěle tlumí bolest a nepříjemné pocity vzniklé v důsledku únavy, stísněného pocitu z obuvi, poranění a dalších problémů (ostruhy, nízká klenba, vbočený palec, mozoly, atd.
Zobrazit

 

 

Díky pravidelnému nošení mohou Vaše nohy fungovat efektivněji. Slouží také jako prevence pro vbočený palec, kladívkové prsty, oteklé nohy či kuří oka. Vždy používáme oba separátory najednou.

Ideální je používat separátory několikrát denně po pár minutách, např. 15 minut 5 x denně, než si Vaše prsty zvyknou. V tomto protaženém stavu nebyly doposud zvyklé, a proto jejich používání můžete pociťovat ze začátku jako nepříjemné. Čím častěji je budete používat, tím rychleji zjistíte, že Vám opravdu uleví a zvýší se celková flexibilita svalů v oblasti prstů.

Jsou také vhodným dárkem, který potěší a zároveň pomůže od bolesti nohou. Nejsou určeny do bot, ani na běžné chození, ale pro chvíle oddechu a odpočinku například večer při televizi či čtení knihy. Dalo by se říci, že tento gelový separátor je něco jako wellness pro Vaše nohy.

 

 

Pokud potřebujete poradit, či učinit objednávku telefonicky, obracejte se na náš kontaktní telefon: 777832006. Hana Švrčková

 

 

DALŠÍ ČLÁNKY
Co s překrývajícími se prsty u nohou?

 

Co s překrývajícími se prsty u nohou?

Poradíme Vám co dělat v případě, že máte trčící malíček, vybočený malíček nebo překrývající se prsty u nohou. ČÍST VÍCE

 

 

 
Bolest nohou, díl 2.

 

Bolest nohou, díl 2.

Bolesti v nohou mohou být způsobeny problémem v jakékoli části nohy. Kosti, vazy, šlachy, svaly, uložení nehtů, nervy, cévy nebo kůže mohou být zdrojem bolesti nohou. Bolest lze třídit podle některé z nejčastějších příčin... ČÍST VÍCE

 

 

 
Deformita palce nohy - Hallux valgus

 

Deformita palce nohy - Hallux valgus

Hallux valgus, tedy vbočený palec patří k nejčastějším získaným (statickým) deformitám nohy na vzniku vbočeného palce se podílejí převážně 3 příčiny... ČÍST VÍCE